Aanbevelingen en referenties

Ilse H.

Hetty is een prettige gesprekspartner, een luisterend oor, maar ook zeker iemand die met je meedenkt en proactief handelt. Hetty is oprecht en integer. Het welzijn van de ander staat centraal, waarbij Hetty zich flexibel opstelt en op de bewuste situatie anticipeert. Hetty is een vertrouwenspersoon pur sang, betrokken en oprecht. Je gunt iedereen een Hetty!

 

Jannie L.

In de periode van de jaaropleiding Rouw- en Verliesbegeleiding heb ik Hetty ervaren als een betrouwbare, toegankelijke en sociale collega met een luisterend oor. Ze heeft oog voor de zorgvrager en is zorgzaam en hulpvaardig ingesteld. Met haar eindpresentatie (tijdschrift R.AUW) heeft zij onder andere laten zien het onderste uit de kan te willen halen.

 

Margriet H.

Ik heb Hetty leren kennen bij mijn vorige werknemer. Er was een wederzijdse klik. We hadden veel plezier tijdens het werk maar als er gewerkt moesten worden dan gingen wij ervoor.

Na een paar jaar met elkaar gewerkt te hebben, kwam zij in een moeilijke periode in haar leven en nam ze mij in vertrouwen. Ik heb naar haar geluisterd en vond het fijn dat ik ook mijn mening kon geven. Dat heb ik heel erg in haar gewaardeerd. Na al die jaren is de vriendschap alleen maar hechter geworden, alhoewel we elkaar niet dagelijks zien, weet ik dat ze er voor mij is mocht ik haar nodig hebben. Ook heb ik een moeilijke periode gehad en toen was ze er voor mij.

Nu ik haar tijdschrift R.AUW heb gezien en gelezen kan ik alleen maar SUPER-trots op haar zijn. Haar energie, haar doorzettingsvermogen, haar beleving en ervaring komt zeker in dit tijdschrift naar boven. Hetty is het type die iets aanpakt en er ook voor de volle 100% voor gaat.

Ze is een prachtmens die voor iedereen klaar staat en ook altijd een luisterend oor heeft.

 

Esther D.

Hetty is iemand waar je je gelijk bij op je gemak voelt. Als je met haar in gesprek bent voel je haar betrokkenheid. Ze hoort én voelt wat je zegt en dat maakt onze gesprekken altijd makkelijk en fijn. Ze staat heerlijk nuchter in het leven, ondanks alles wat zij al op haar pad heeft mogen tegenkomen. Haar levenservaringen hebben haar gemaakt tot een vrouw met fantastische kwaliteiten. Ze is een enorme doorzetter, empathisch, spontaan, creatief, een goed luisteraar en heeft een open mind. Om er zo maar even een paar te noemen!

 

Geriette v. D.

Hetty is een geweldige topper en een super-mooi en liefdevol mens!!

 

Hetty Kleinlugtenbeld. Wat een vrouw!

Ik heb haar leren kennen als iemand met passie in alles wat ze doet. Een drive die je niet vaak ziet, een drive om te helpen en te ondersteunen, zo groot dat het aanstekelijk is. Waardoor je behoefte krijgt om je door haar te laten helpen.

Ze is gepokt en gemazeld in haar vakgebied, rouwverwerking maar dan anders. Heeft alle stadia wel doorlopen, oprecht, intens verdriet en rouw bij het verliezen van een dierbare, verdriet in een scheidingsproces, verdriet in het ontslagen worden door een werkgever.

Deze ervaringscurve bracht haar op de reis naar haar persoonlijke doelen. Via haar passie voor mensen, haar studie, heeft ze haar missie gevonden: Rouwverwerking bieden op een nieuwe manier, haar manier. Geloof me, ze is aanstekelijk, doorgrondt je strijd, helpt je mee de weg te vinden waar je naar op zoek bent. Je komt er met haar sterker uit. Waarom?

Ze is overtuigd, ze heeft passie en ze houdt van haar cliënten, daarom! Ze gunt je dat je je leven weer fleur geeft, nieuwe doelen, nieuwe vreugde.

Ik zou zeggen: Kies voor haar, je krijgt geen spijt.

Bert K.   •   COOTSJ.NL (en een dikke vriend)

 

Stephanie V.

Hetty is een zeer lieve en gedreven vrouw. Altijd bereid om een helpende hand en een luisterend oor aan te bieden. Hierbij kijkt zij niet continue op de klok en neemt zij haar tijd voor haar medemens.

Hetty is zeer geduldig, loyaal, eerlijk en altijd in voor een grapje. Maar daarbij weet zij ook altijd tot de kern te komen en daarvoor is vertrouwen en geduld essentieel, maar ook daar draait Hetty haar hand niet voor om.

 

Reiniëlle H.

30 jaar vriendschap, die de ene keer wat intensiever is dan de andere keer, maar in Hetty’s hart, is in Hetty’s hart. Super doorzetter deze vriendin, van ver gekomen, heel hard voor gestudeerd, maar zonder twijfel dat zij zou gaan slagen!

Een opgever is Hetty niet!! Een luisterend oor, hulp waar nodig en voor je door het vuur, dat is mijn vriendin Hetty!!

 

Gerda M.

Ik heb Hetty bij de opleiding rouw- en verliesbegeleiding, leren kennen als een daadkrachtige vrouw, betrouwbaar, houdt zich aan afspraken en heeft geen vooroordelen. Een mensen-mens. Lief, zorgzaam, interesse in mensen en kan grenzen aangeven. Al met al heb ik het volste vertrouwen in haar dat ze een begeleider is die met mensen mee kan lopen om het spoor van het leven weer te vinden.

 

Wendy de G.

Ik ken Hetty al bijna mijn hele leven, al vanaf de kleuterschool, maar vanaf de dag dat we naar de middelbare school gingen, zijn we ‘best friends for life’.

Ze is absoluut één van de meest betrouwbare en eerlijke mensen die ik ken! Ik kan altijd bij haar terecht voor een luisterend oor, voor advies of raad, of met de vraag of ik dingen nog wel objectief of helder zie.

Ze is een heel stabiel persoon, staat sterk in haar schoenen, als ze een doel heeft gaat ze daar 300% voor, al moet ze er soms veel voor laten. Dat heeft ze nu ook weer bewezen door zich om te laten scholen (naast gezin en werk), nadat ze op de markt heeft gestaan, op kantoor heeft gezeten, in verschillende zorginstellingen heeft gewerkt, eerst met ouderen en nu met jongeren.

Ze is lief. Ze heeft humor. Ze is creatief, bedenkt altijd originele dingen. Ze denkt na voor ze wat zegt.

Ze heeft genoeg verdrietige dingen meegemaakt om zich in te kunnen leven in anderen, om te kunnen relativeren, en zeer zeker te kunnen helpen. Zij is er heel, heel sterk van geworden. Ik ben ontzettend trots op haar en heel blij en dankbaar dat ik Hetty als beste vriendin in mijn leven heb!

We moeten onze naaste liefhebben als onszelf en dat is wat Hetty wil, kan en ook doet, op alle fronten!